Šta je Hazard rekao Meši nakon utakmice?

Baždarević otkrio na pressu

Šta je Hazard rekao Meši nakon utakmice?

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra protiv Estonije igra posljednji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Mehmeda Baždarevića porazom od Belgije u subotu na Grbavici izgubili su sve šanse da se plasiraju u baraž za SP. Ipak, bh. selektor je poručio da će naš tim dati maksimum protiv Estonije i s pobjedom završiti ovaj ciklus kvalifikacija.

Također, Baždarević je na današnjoj press konferenciji bio izuzetno otvoren i iskren, te je tako odlučio otkriti šta mu je nakon utakmice na Grbavici rekao Eden Hazard.

"Hazard mi je rekao da mu je žao iskreno što smo imali toliko pehova i da smo zaslužili više od bilo koje druge reprezentacije da idemo dalje. To mi je rekao Eden Hazard nakon utakmice na Grbavici", rekao je Baždarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi