Šta je sada spremio? Trećeligaš poželio dobrodošlicu Cassanu

Italijan ne odustaje

Šta je sada spremio? Trećeligaš poželio dobrodošlicu Cassanu

Želja za povratkom na teren kod Antonija Cassana očigledno ne jenjava. "Nestašni" napadač je u proteklom periodu dobio nekoliko ponuda, barem prema njegovim riječima, ali je sve odbio.

Cassano je ipak bez angažmana još od ljeta 2017. godine i kratke epizode u Veroni.

Međutim, iskusni napadač ne odustaje. Navodno je u dobroj kondiciji, a istu želi zadržati, pa će u narednom periodu trenirati sa ekipim italijanskog trećeligaša Virtus Entelle.

Iz Entelle su se službenim saopštenjem oglasili povodom priključivanja Cassana treninzima ekipe.

"Virtus Entella saopštava da je prihvatio zahtjev Antonija Cassana da od idućeg ponedjeljka trenira sa prvim timom, pod trenerskom palicom Roberta Boscaglije, bez ikakve ugovorne obaveze", poručili su iz Entelle.

Da li će možda Cassano na kraju potpisati za ovaj klub ili će pronaći novi angažman negdje drugo, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi