"Icardi je mašina za golove, ali za mene je Džeko bolji"

Legendarni napadač poručio

"Icardi je mašina za golove, ali za mene je Džeko bolji"

Endin Čaušević

Nova sezona u italijanskoj Seriji A počinje naredne sedmice, a svi s nestrpljenjem očekuju debi Cristiana Ronalda za Juventus.

Fudbalska javnost na Apeninima je saglasna da će ova sezona biti spektakularna nakon što je stiglo nekoliko zvučnih pojačanja u italijanske klubove, a naravno prvenstveno se misli na Ronalda koji je došao u Juve. Pred novu sezonu oglasio se i legendarni Antonio Cassano koji vjeruje da će Stara dama ponovo osvojiti titulu.

Cassano je poručio da jednostavno nema ekipe još uvijek koja se može suprostaviti Juventusu, a posebno nakon dolaska Ronalda. Ovaj iskusni napadač pričao je i o svojoj nekadašnjoj ekipi Romi, a poručio je da je za njega Edin Džeko jedan od najboljih napadača u ligi.

"Što se Rome tiče ne vjerujem da će Di Francesco mijenjati formaciju 4-3-3, a to znači da Džeko i Schick ne mogu igrati zajedno. U takvoj formaciji ima mjesta samo za jednog od njih. Inter ima Maura Icardija i odlično je što je ostao u klubu. On je važan dio i mašina za golova, ali ako ga poredimo s Džekom onda je Džeko za mene bolji. Edin je jednostavno kompletniji napadač", rekao je Cassano.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi