Šta kaže Pep Guardiola pred Dinamo Zagreb?

Jedan od najboljih trenera svijeta

Šta kaže Pep Guardiola pred Dinamo Zagreb?

Sljedeći protivnik za Manchester City u Ligi šampiona bit će Dinamo Zagreb.

Građani su sinoć na gostovanju porazili Šahtar sa visokih 3:0 i na taj način potvrdili da će se vjerovatno prošetati grupom u kojoj je osim Dinama još i Atalanta.

Pep Guardiola je sinoć govorio o Dinamu protiv kojeg sada igra njegov tim i tom prilikom je poručio da će ga, kao i uvijek, zanimati one dobre stvari protivnika.

"Svaki put kad analiziram protivnika, a sada ću se posvetiti Dinamu, uvijek nastojim vidjeti najbolje što može dati. Ne zanimaju me njegove slabe točke, zanima me gdje je jak", kazao je Pep nakon pobjede protiv Šahtara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Dinamo je trenutno prvi u skupini C sa boljom gol razlikom od Cityja, ali svakako će mu biti vrlo teško izbjeći poraz na Etihadu za dvije sedmice.

City će do utakmice s Dinamom odigrati još tri susreta, dva u Premier ligi i jedan u Liga kupu. Rivali će mu biti Watford, Preston i Everton.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi