Šta kažu kladionice: Borac i Zrinjski favoriti, kvota na pobjedu Željezničara sve iznenadila

Mečevi 1. pretkola Evropske lige

Šta kažu kladionice: Borac i Zrinjski favoriti, kvota na pobjedu Željezničara sve iznenadila

E. Čaušević

Prvo pretkolo Evropske lige igra se u četvrtak, a svoje mečeve igraju i tri predstavnika iz Bosne i Hercegovine.

Prvi će na teren igrači banjalučkog Borca koji će na svom stadionu ugostiti ekipu Sutjeske iz Crne Gore. Borac u ovom duelu ima ulogu favorita i sigurno je da u klubu iz Banjaluke žele plasman u drugo pretkolo.

Međutim, jasno je da ni Sutjeska nije za otpisati, te će tim iz Crne Gore pokušati pomrsiti račune našem klubu. Ovaj meč igra se od 16:30 sati u četvrtak, a kvote na kladionicama su već poznate.

I prema kladionicama Borac ima ulogu favorita u ovoj utakmici, ali razlika u kvotama nije baš velika. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za okršaj u Banjaluci i to OVDJE.

Nakon Borca gledat ćemo ekipu Željezničara koju očekuje teško gostovanje u Haifi kod Maccabija. Jasno je da Plavi nisu imali nimalo sreće u žrijebu, te su dobili jednog od najtežih protivnika.

Također, ekipa Amara Osima je znatno oslabljena jer u Izreal nisu otputovala šestorica igrača koji su zaraženi koronavirusom. Zbog toga nije čudo što je Maccabi prema kladionicama izraziti favorit za ovaj meč.

Kvota za pobjedu Maccabija je trenutno 1.38, dok se kvota na pobjedu Željezničara uopšte neće svidjeti navijačima kluba s Grbavice. Kvote kladionice MOZZART za meč u Izraelu pogledajte na OVOM linku. Podsjećamo, ova utakmica igra se od 19 sati po našem vremenu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

I na kraju naš treći predstavnik ekipa Zrinjskog igra na svom terenu protiv Differdangea iz Luksemburga. Meč u Mostaru igra se od 20 sati, a svima je jasno da su Plemići veliki favoriti i sve osim prolaska našeg tima u drugo pretkolo bi bilo veliko iznenađenje.

Što se tiče kladioničara čini se da je ova utakmica najlakša za prognozu iako se u fudbalu nikad ne znam. Kladionica MOZZART ponudila je kvote i za ovu utakmicu koje možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Sad ce im korona biti vadiona, cak se i rimuje. Zeljo kad je bio najjaci u ligi pregazio ga je Hapoel koji je slabiji klub od Maccabija.
5 9
user1590671591
Ja sam navijac Sarajeva, ali volio bih da Zeljo odere ove Izraelske picke
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi