Šta kažu kladionice? Sada imamo samo dva favorita za titulu prvaka Evrope!

Nakon prvih utakmica osmine finala

Šta kažu kladionice? Sada imamo samo dva favorita za titulu prvaka Evrope!

Nakon prvih utakmica osmine finala Lige šampiona već se naziru ekipe koje bi se mogle boriti za titulu šampiona Evrope. 

Ako je prije osmine finala Liverpool bio najveći favorit, sada je situacija drugačija i Redsi trenutno nisu u prvom planu kada su u pitanju šanse za trofej.

Vodeće svjetske kladionice nakon prvih mečeva osmine finala najveće šanse za titulu daju Manchester Cityju i Bayern Minhenu.

Građanima se trenutno daje 27 posto šansi da će na kraju sezone osvojiti Ligu prvaka, a osim njih veliki favorit je i Bayern sa oko 20 posto šansi. Ipak, treba reći da bi Bayernove šanse mogle pasti ispod 20 posto jer se povrijedio Robert Lewandowski i upitno je hoće li biti spreman za četvrtfinalne duele. Bayern je gotovo osigurao četvrtfinale jer je u prvom meču pobjedio Chelsea u gostima 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool, koji je razočarao protiv Atletico Madrida u prvom duelu i izgubio 1:0, sada pada u treći plan i trenutno ima tek 13 posto šansi za titulu. Iza slijedi Barcelona sa 11, pa PSG i Juventus koji imaju između sedam i devet posto, ovisno o kladionici.

Ekipe poput Real Madrida, Tottenhama, Borussije Dortmund ili Laipziga za sada imaju samo teoretske šanse, ali mnogi smatraju da bi neko poput Leipoziga ili recimo Atalante na kraju sezone mogao biti najpozitivnije iznenađenje. Nekada i kladionice pogriješe, vidjet ćemo hoće li tako biti i ovog puta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cole93
Real-Juventus finale.Zivi bili pa vidjeli
2 6
dinass
Cityju je obacana titula kao naknada za izbacivanje,zivi bili pa vidjeli.Nema vece mafija od UEFAMafije
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi