Šta koriste igrači PSG-a pred svaki meč? "Kad se pomokriš nakon utakmice, čini se kao da krvariš"

Herrera otkrio

Šta koriste igrači PSG-a pred svaki meč? "Kad se pomokriš nakon utakmice, čini se kao da krvariš"

E. Škorić

PSG-ov veznjak Ander Herrera otkrio je kakve namirnice koriste on i saigrači prije utakmica.

Klub poput PSG-a vodi računa o svemu, a naravno jedna od ključnih stvari je ishrana nogometaša. Posebna pažnja pridaje se zdravlju, pa se unose samo kvalitetne stvari u organizam.

Herrera je sada otkrio da pariški nogometaši imaju određene kulinarske trikove kako bi zadržali sjajnu formu tokom cijele sezone.

32-godišnjak je objasnio da piju smoothie od cikle prije svake utakmice, napitak za koji je znanstveno dokazano da poboljšava fizičku spremu.

"Kad se pomokriš nakon utakmice, čini se kao da krvariš', rekao je Herrera priznavši da su neki od njegovih saigrača iz PSG-a ovim šokirani.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To je samo jedan od nizu 'trikova' PSG-ovih zvijezda i jedna od formula njihovih uspješnih partija u posljednje vrijeme.

"Ovdje svi vode računa o svemu", rekao je Herrera, koji priznaje da neke namirnice nisu baš drage igračima, ali da je važno ono što one donose.

Top Komentari

Vrbaski
Nije to ništa, naši reprzentativci (Džeko, Pjana...) prije tekme jedu pečenje kod Seje Brajlovića pa ne mogu srati po 5 dana.
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi