Bačena prva otrovna strijelica u svlačionici PSG-a: Meta je Donnarumma!

Prvokativna rečenica

Bačena prva otrovna strijelica u svlačionici PSG-a: Meta je Donnarumma!

A. Čaušević

PSG je ljetos doveo niz zvučnih imena te je na neki način kreiran svojevrsni dream-team.

Među novim licima u svlačionici je Gianluigi Donnarumma koji je stigao kao slobodan igrač iz Milana te ga je od svih novih lica čekala najžešća konkurencija u liku Keylora Navasa.

Između Italijana i Kostarikanaca odnosi nisu baš najbolji što potvrđuje i nedavna scena čije je detalje objavio ugledni list L'Equipe.

Na kraju utakmice PSG - Nice, golman gostiju Marcin Bulka je ušao u svlačionicu pariškog kluba kako bi pozdravio bivše saigrače.

Zastao je da popriča sa Keylomo Navasom i pitao ga da li je možda slučajnost da obojica nose isti model golmanskih rukavica.

Kostarikanac je u tom trenutku pogledao prema Donnarummi i samo je kratko poručio: "Ove nose nosamo najbolji."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Interesantno da u ovoj utakmici nisu branili ni Navas ni Bulka. Meč okončan rezultatom 0:0 obojica su odgledala s klupe.

I Maurzio Pocchetino je na nekoj vrsti vjetormetine pa nastoji da ravnomjerno raspodijeli minutažu dvojici sjajnih golmana. Donnarumma je do sada branio 11, a Navas 15 puta.

Top Komentari

GuiliDamou
Onaj ko poredi ovu dvojicu golmana nije zdrav, ovaj ofarbani firaun nikad nebi dobio priliku, a kamo li ostao u PSG da nije latino Americke svlacionice…
5 2
Miskee
Svaka cast Donnarumi, ali Navas je Navas.Navas u top 3 golmana svijeta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije