Sarajevo i Željo kao ispostava Zrinjskog

Šta me tebi tako vuče...

11

Komentari (11)

zaboti janos
10000 km-plata
VelaHavle
E cuj grahovac afirmaciju stekao u zeljescaru, a iz zrinjskog otisao u belgiju a iz zeljescara na kipar
VelaHavle
E cuj grahovac afirmaciju stekao u zeljescaru, a iz zrinjskog otisao u belgiju a iz zeljescara na kipar
Đuka
andi
PA BRATE JELI TO NORMALNO,,da od 2 miliona i 300,balija,igraju srbi i htvati,a muslimani u srpskoj i po hercegovini nemogu biti ni čistači hahaaa,balijska pisla.
Novak Profilćić
šta ih vuče? dolaze u najorganiziraniji klub u državi, primanja redovna i solidna, uvjeti odlični, grad lijep, mediteranski, multietičan ... u ostalom kao i zrinjski. treniraju ih vrhunski stručnjaci, redovno u europi, skoro zagarantiran transfer vani ... ružno ali je istinito da su u prethodnim ruralnim sredinama bili omalovažavani, zapostavljeni, neplaćeni ...
emirsson
Sve ti mogu oprostiti osim ove zadnje rečenice , mater ti zatucanu europejsku . Čuj "ruralnim sredinama" jebem ti nenu u venu , marš u kamen , kamenjaro jedna....
Novak Profilćić
stoko nekulturna i neobrazovana, vjerovatno si sandžaklija, a predstavljaš se kao sarajlijica. ;)
che_guevara1
...niti posebno mnogo kvalitetnih izdanaka vlastite škole (Šunjić je recimo napravio solidnu karijeru, ali osim njega malo je vrhunskih igrača reprezentativnog kalibra izniklo). ŠUNJIĆ , ANIČIĆ , MATEO SUSIĆ , 3 reprezentativca od kojih Šunjić standardni .
che_guevara1
Čuj "...jedan od najuspješnijh , i najtrofejnijih..." , RAK RANA ! NAJTROFEJNIJI !
Novak Profilćić
neminovno, NAJBOLJI I NAJUSPJEŠNIJI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.