Šta navijači Manchester Uniteda mogu očekivati od Alexisa nakon ovakve izjave?

Čileanac se oglasio

Šta navijači Manchester Uniteda mogu očekivati od Alexisa nakon ovakve izjave?

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez konačno je progovorio o svojim željama vezanim za budućnost.

On je u Manchestere United stigao u januaru 2018. godine, ali nije opravdao ni pola uloženog novca. Engleski mediji ga uveliko sele u druge klubove, a u razgovoru za Inside United odlučio je da ponudi malo vjere navijačima Crvenih đavola da će uskoro doći bolji dani što se njega tiče.

On je jasno dao doznanja da ima namjeru usrećiti navijače ovog kluba.

"Želim nastaviti pokazivati ljubav prema fudbalu. Znam šta mogu uraditi. Imam vjeru u svoje mogućnosti", kaže Alexis pa dodaje:

"United je vrlo važan klub, ne samo u Engleskoj već i u svijetu i volio bih pomoći kako bi navijači dočekali nove trofeje. Naravno da želim navijače Manchester Uniteda učiniti sretnima. Želim postizati golove. Želim da uživaju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kao mali sam navijao za Manchester United. Kunem se. Kao malo dijete volio sam United i želim to pokazati. Želim donijeti ljudima radost naravno", oručio je Alexis.

Inače, on je ove sezone odigrao ukupno 23 utakmice, postigao je samo dva pogotka i upisao četiri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
volim MU jer nigdje necu dobiti ovoliku placu
1 1
NKZ1922
Pa ima njegova slika iz djetinjstva u Unitedovom dresu. Ne znam sta je sporno.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi