"Šta radim na aerodromu? Na putu sam za Bayern..."

Mkhitaryan se našalio s navijačem

"Šta radim na aerodromu? Na putu sam za Bayern..."

Arsenal bi treću sezonu zaredom mogao propustiti ulazak u Ligu prvaka. Ako se to dogodi, "Daily Mirror" tvrdi kako će Topnici zbog nedostatka prihoda biti primorani prodati neke od najboljih fudbalera, među kojima je svakako i Henrikh Mkhitaryan.

Armenac pruža odlične partije i nije tajna kako se za njegove usluge interesuju brojni evropski velikani, a njegova naredna stanica bi, sudeći prema posljednjim informacijama, mogla biti Bundesliga u kojoj je i igrao prije nego je otišao na Otok.

Naime, odmah nakon reprezentativnih obaveza Mkhitaryan je uočen na minhenskom aerodromu, što je dodatno intenziviralo glasine o povratku u Bundesligu, a 'ulje na vatru' dolile su svakako i njegove riječi koje je jednom od navijača, vjerovatno u šali, rekao.

"Na putu sam za Bayern", kazao je Mkhitaryan na pitanje navijača.

Mediji u Njemačkoj nagađaju kako nije isključeno i da je Mkhitaryan došao kako bi se vidio s bivšim saigračima iz Borussije Matsom Hummelsom i Robertom Lewandowskim, kao i da je možda posjetio ljekara Müller-Wohlfahrta, jednog od najpoznatijih u svijetu fudbala koji u Bayernu radi od 1977.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Mkhitaryan je u Bundesligi posljednji put igrao u razdoblju od 2013. do 2016. godine kada je potom svoju karijeru nastavio u Engleskoj. Najprije je prešao u Manchester United, da bi u januaru prošle godine Old Trafford zamijenio Emiratesom.

Ugovor s Arsenalom mu inače važi do ljeta 2021. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi