Šta se dešava s Barcom? Jedva izvukli bod na Nou Campu

Katalonce stalo

Šta se dešava s Barcom? Jedva izvukli bod na Nou Campu

Edmir Škorić

Barcelona je u sedmom kolu španske La Lige osvojila samo bod na domaćem terenu protiv Athletica (1:1).

Očigledno je da Barcelona nije u svom pravom izdanju i to već izvjesno vrijeme. Sve je izgledalo odlično do iza utakmice s PSV-om u Ligi prvaka, a onda su uslijedila slaba izdanja u prvenstvu i samo dva boda u tri utakmice.

Protiv Girone su Katalonci na Nou Campu 23. septembra igrali 2:2, potom su prije tri dana vodili 1:0 pa izgubili 2:1, a večeras su spašavali bod pred svojim navijačima protiv Athletica.

Barca je bila ogroman favorit i nadigrala je goste, imala brojne šanse, ali je de Marcos u 41. minuti uspio da goste dovede u vodstvo.

Barca e u nastavku mučila, ušli su Messi i Busquets brzo u igri, kasnije i El Haddadi, koji je na kraju i spasio domaće. U 84. minuti El Haddadi je na asistenciju Messija postavio konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real večeras igra protiv Atletica i ima priliku da se vrati na prvo mjesto, no Kraljeve čeka izuzetno težak rival.

La Liga, 7. kolo:
Barcelona - Athletic 1:1 (El Haddadi 84/ De Marcos 41)

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Šteta što nije poraz da ode smrad od trenera i njegova taktika prvo čekaj da primiš gol pa tek onda napadaj i daj sve od sebe zbog boda, nikad lošija uprava Barse koja uništaje i sramoti klub
7 7
muha
Veceras sansa za Atletico da dodje na prvo mjesto.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi