Šta se dešava s liderom u Ljubljani? Olimpija za 25 minuta primila četiri gola

Nevjerovatan šok za domaće

Šta se dešava s liderom u Ljubljani? Olimpija za 25 minuta primila četiri gola

Endin Čaušević

Olimpija iz Ljubljane nalazi se na prvom mjestu slovenske Prve lige nakon 28 kola sa dva boda više od drugoplasiranog Celja.

Olimpija večeras igra na svom terenu protiv ekipe Brava i navijači ovog tima očekuju pobjedu s kojom bi povećali prednost u odnosu na drugoplasirrano Celje. No, u Ljubljani se večeras zaista nešto čudno dešava.

Naime, nakon svega 25 minuta igre Bravo vodio sa nevjerovatnih 4:0. Gosti su poveli u 13. minuti kada je Matko zabio gol za 0:1, a onda je krenuo raspad igre Olimpije.

Za svega sedam minuta uspjeli su primiti još tri gola. Baturina je pogađao u 18. i 22. minuti, dok je na 0:4 povisio Kramarić tri minute kasnije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ekipa u kojoj igraju Luka Menalo i Tomislav Tomić se očito nalazi u velikom šoku i bit će senzacija ukoliko uspiju izvući remi u večerašnjoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi