Šta se dešava s ovim momkom? Jadon Sancho pravi haos!

Fudbaler Borussije

Šta se dešava s ovim momkom? Jadon Sancho pravi haos!

M. Šljivak

Fudbaler Borussije iz Dortmunda Jadon Sancho pravi veliki nered.

Sancho je zajedno sa saigračem Manuelom Akanjijem kažnjen od strane Fudbalskog saveza Njemačke zbog kršenja protokola.

Oni su jučer objavili video na kojem se vidi kako u svom domu imaju posjetu frizera. To je po pravilima za nastavak sezone izričito zabranjeno, pa su fudbaleri Borussije dobili kaznu.

DFL je danas objavio kako su igrači kažnjeni, ali nisu naveli težinu te kazne, no očigledno se to nije dopalo 20-godišnjem Englezu, koji je reagovao na Twitteru.

[twitter]https://twitter.com/Sanchooo10/status/1268937366254825473[/twitter]

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je odluku DFL-a nazvao smiješnom i vjerovatno je sebi stvorio nove probleme i kazna bi mogla biti još veća.

Pored Sancha i Akanjija njemački Bild je naveo da su zabranjene usluge frizera koristili još Raphael Guerreiro, Thorgan Hazard, Axel Wirsek i Dan-Axel Zagadou.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ionako ima odigrat još 4 tekme i ide u chelsea
2 3
miki30
J..o sebi mamu to namjerno radi, štrajkuje ko i onaj Aubemejang i Dembele samo da ga puste da ide. De to radi sa Bayernom ili Realom na primjer pa nebi više nikad zaigro za prvi tim klošaru jedan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti