Šta se dešava sa Hasićem? Trener konačno otkrio zašto ne igra
Umraniyespor

Na posudbi u Umraniyesporu

Šta se dešava sa Hasićem? Trener konačno otkrio zašto ne igra

Mladom bh. fudbaleru Ajdinu Hasiću nikako ne ide otkako je otišao iz Dinama.

Poslije 'bijega' i višemjesečne sage Hasić je zimus potpisao višegodišnji ugovor sa Bešiktašom, koji ga je odmah poslao na posudbu, međutim stvari ne idu onako kako se očekivalo.

Umjesto da igra i da se 'čeliči' za najviše domete, Hasić je u proteklim mjesecima u dresu drugoligaša Umraniyespora odigrao dvije utakmice i sakupio tek nešto više od pola sata na terenu.

Šta se krije u Hasićevom lošem statusu otkrio je konačno trener Umraniyespora Sait Karafirtinalar.

"U njegove sposobnosti niko ne treba sumnjati, radi se o posebnom talentu, ali da bi napredovao mora poraditi na odbrani. Ovdje je druga liga dosta konkurentna, borba je važna koliko i kvalitet. Zbog toga ne dobija šansu", kazao je, između ostalog, Karafirtinalar.

Hasić će se po završetku sezone vratiti u Bešiktaš, a ostaje da se vidi šta će istanbulski klub odlučiti. Vjeruje se da će biti poslan na novu posudbu i da će sve potencijalne ponude biti razmotrene.

Top Komentari

dinass
Ova budala je sama sebe unistila zbog sake para koju ce on i njegova seljacka porodica brzo potrositi i zavrsice ko radnik u skladistu nekom
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi