10

Komentari (10)

krems_krems12
A sta je sa onim debilom i puskom? Niti je on uhapsen niti je puska pronadjena.
Zaccheroni
Kazu ovag malog ultrasa petorica ohrabruju da pređe raskrsnicu
nedoni46
Niko iz mostara stariji od 95, a horde sve starije od 90, gledaj 04 povrijedjen, tek sisu iz usta pustio a konta za****n.
MostarskiRodeni81
Sta vas iznenadjuje, od seljacina iz sume i okolnih naselja Mostara ? Uvijek pricaju o nekoj kulturi, furaju se na njemce itd, a svaki njihov potez cisti seljakluk. Cuj napali 3 auta i to im akcija, dobro njihov omjer tuca i ide tako, 70 ljudi na 3 auta hhehehe.
NorthSide
Ultrasi mi smo vam bili a iduće gostovanje manijaka čuvajte se da vam ne razlupaju pub kao što to znaju hahahahahaha
Gvardijan
I onda uhapse ljude koji se brane tj. bjeze od opasnosti a te maskirane huligane sa palicama i sjekirama ne smiju ili nece ni ruzno da pogledaju.Zalosno da zalosnije ne moze biti.
Realist
Jadnici dosli uzivat u nogometu paorali bjezat. Aj ne seri majke ti ne pravi se lud
foux87
"L.B. koji je kod sebe imao teleskopsku palicu i sjekiru" baš je glupo biti ultras iz Mostara...
K79
pazi ovo 70 maskirani Ultrasa eeee znaci nije jedan debil nego cak 70 debila !!! jbt Tito pa stvarno de malo razmisli eee izadjes na ulicu maskiran sa sikirom i cekas ga citav dan da prodje samo zato sto je iz Sarajeva !!! koja tuga i zalost jbt
abdulah
Uje htjele hinjski, tipično za svinjski.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.