Šta se desi kada se Ronaldo pojavi u restoranu nakon hat-tricka?
Fantastični Ronaldo vodi Juventus ka trofeju. Ostala su još tri koraka za besmrtnost u Torinu (Foto: Screenshot)

Nastalo je pravo ludilo

Šta se desi kada se Ronaldo pojavi u restoranu nakon hat-tricka?

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo srušio je u utorak naveče madridski Atletico.

Fantastični Portugalac je postigao tri gola u pobjedi Juventusa od 3:0, a Stara dama je na taj način ostvarila plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Odmah nakon utakmice CR je otišao u restoran kako bi sa porodicom proslavio sjajan rezultat i fantastičnu partiju, a ono što je uslijedio u holu restorana u Torinu je zaista nevjerovatna scena.

Kada su ostali gosti ugledali Ronalda nastao je haos. Portugalski velemajstor je nagrađen velikim ovacijama, a on je naravno sve nagradio osmijehom i pozdravom.

Ako CR nakon 23 godine u Torino donese titulu prvaka Evrope, među Bianconerima će postati besmrtan, iako igra tek svoju prvu sezonu u torinskom velikanu.

Stara dama trofej čeka od 1996. godine. Tada su posljednji put podigli popularnu "klempu", ali nakon toga su poraženi u čak pet finala.

Ronaldo: To je morala biti posebna noć i bila je

Cristiano Ronaldo je ljetos stigao u Juventus da osvoji Ligu prvaka i na dobrom je putu.

Nije tako izgledalo nakon što je u Madridu Juve sa 2:0 izgubio prvi meč osmine finala od Atletica, ali se Ronaldo pobrinuo za preokret, pa je sinoć zabio tri gola u 3:0 pobjedi i velikom plasmanu u četvrtfinale.

"To je morala biti posebna noć i bila je i to ne samo zbog golova, već i zbog tima i njihovog nevjerojatnog stava. Ovo je mentalitet koji vam je potreban u Ligi prvaka i mi smo na pravom putu", rekao je CR7 za Sky Sport Italia, te je dodao:

"Zato me je Juve doveo da pomognem u magičnim noćima kao što je ova. Atletico je stvarno jaka ekipa, ali i mi smo jaki i dokazali da smo zaslužili da prođemo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje ko bi mogao da zaigra u finalu, Portugalac je kazao:

"Prerano je govoriti o finalu, hajde da idemo korak po korak."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zuka30
ubi ljudina brašno u njima haha
2 0
Haroni
Grande CR7. De napisi te o kojem se restoranu radi, da mi je makar salvetu maznut kad se bude islo bodrit repku u junu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti