Iza A reprezentacije je jedna od najuspješnijih godina

Šta smo dobili, a šta izgubili s Robertom Prosinečkim?

21

Komentari (21)

Balans
Robi je super, nisam bio protiv ali sam bio za Amara čisto iz znatiželje kako bi uspio sa boljim igrackim kadrom. Nadam se da nece odustati da se kandiduje za selektora. Nebih slozio sa komentarom o širini, najviše novih imena smo vidjeli u dosadasnjoj vladavini Robija ili ja nisam dobro skonto. Pozz..
vanja8
Ma Čulić je dobro napisao,dobili smo mi na toj širini nesto,ali frustrira kod Prosinečkog ta tvrdoglavost... Poziva konstantno jedne te iste igrače,Bajić?Pa nek mi neko kaže da li je i jednom sutnuo na gol,a ima jednog Koljica koji je deset puta prodorniji od njega... Uvodi Prcića,a Hajrovića neće ni da pozove... Demirović,ako si ga pozvao daj mu makar i sansu da okusi igranje za A vrstu... Žuti mora da shvati da vrijeme ističe za našeg najboljeg napadača Edina Džeku i da je krajnje vrijeme da se neko brusi uz njega,a ne da nas iznenadi kako nemamo igrača da može zaigrati u špicu...
Mr.Balboa
Uglavnom nismo se obrukali protiv Španije,jer izgubiti samo 1:0 ne znaci apsolutno neki poraz jer moglo je vrlo lako biti I nerjeseno!Kada sve sagledamo Prosinecki je odradio korektan posao I hvala mu na tome I svima ostalima naravno koji rade sa njim!!!
mlacenica1
A budala u komentarima, isto ko da niko nije pogledao nijednu tekmu reprezentacije u zadnjem ciklusu
Eldo1982
Novinaru, preuzni rubriku crne hronike u avazu, nije za tebe sport. Neznalico, upravo smo i dobili na sirini sa Robijem.
Hermann Maier
Amar bi bio dobar izbor za selektora samo u slucaju da Ivica naslijedi Gianni Infantina, pa da po uhodanim semama orgijaju sa sudijama kao onomad u PL BiH
pogba69
E moj smećaru seljoberski da nije bilo gospodina Ivice Osima da vadi iz govana savez ono kad ih je uefa i fifa odjebala sad ne bi bilo ni reprezentacije. Ustani kad spomeneš veličinu Ivicu majmune jedan
Hermann Maier
To su pricice za malu djecicu, a ti ako vjerujes da danas ne bi bilo saveza i reprezentacije da Osim nije popio kafu sa Dodikom, ubij se odma. I nauci komunicirati bez vrijedjanja
Seva1956
Svaka ti čast, na ovom komentaru.ŠVABO je bio jedan od najboljih igrača i najbolji trener jedne velike zemlje, a bogami i u svjetskim razmjerama veliki gospodin i LJUDINA. Trebamo svi, skinuti kapu i pokloniti se LEGENDI !!!
Hermann Maier
I osudjeni kriminalac za namjestanje utakmica
zeleni_zub
Lijepo je vidjeti da se neko ko je bio protiv Prosineckog ne libi da ga pohvali. Bio sam i ja protiv njega a sad se slažem s autorom u većini napisanog, pogotovo u onom da je Prosinecki veliki dobitak za nasu reprezentaciju. Sta god ovaj neuk narod pisao, u tome se ogleda objektivnost novinara, svaka čast.
IzgubljeniSlon
Đes' Čuliću, kako ide ? Kad će nova kolumna ?
IzgubljeniSlon
Kad ovaj "novinar" naziva Morža stručnjakom znaš koliko je sati. Kakav bi to autogol bio da smo izabrali tog šarlatana za selektora. Prodavao bih utakmice za 50 maraka ko i babo mu onomad.
1921
Prodavao BIH?? Sta ima u cevljanovicima ljakse?
DamirT
Pa covjek je rekao istinu.Da mu nije bilo oca bio bi poznat koliko i mi sto smo komentarisali ovu objavu...
niko nikovic
Nadam sa da će reprezentacija biti na nivou i protiv jačih protivnika od ovih do sada
teddy sheringham
Stao sam kada spomenu Amara kao stručnjaka. Cccc...
criticos
Čuliću, ne bih se baš složio da ne razvijamo širinu. Priliku su na boku pored Kolašinca dobili Čivić, Nastić i Zakarić. U vezi su priliku dobili Krunić, Cimirot, Sarić, Gojak, a na desnom beku je u jednoj od najbitnijih utakmica protiv Austrije gurnuo Todorovića U21 reprezentativca. Kako nije bilo iznenađenja? Uigrao je stoperski par i tome pridodao Bičakčića koji je dugo tavorio s povredom. Robi je za godinu dana napravio novi kostur ekipe, a imao je velik zadatak odlaskom pojedinih ključnih igrača. Napravio je za godinu dana prepoznatljiv stil igre, napravio novi sistem, posložio stvari u međuljudskim odnosima, donio novu dimenziju i vratio vrlo poljuljano samopozdanje koje je teško povratiti. Pored svega toga, kada se sabere oduzme, treba prebrojati sve igrače koji su bili u igri u utakmicama Lige nacija i vidjećemo da je prodefilovalo više igrača nego za Baždarevićevog vakta u kvalifikacijam za SP.
Seva1956
Ilija, đe ti je krava ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti