Šta u PSG-u kažu o "namještenom meču"?
L'Equipe je danas objavio kako je jedan od članova Zvezde upatio čak 5 miliona eura na poraz beogradskog kluba od pet golova razlike, mada i Beeđgrani i Parižani žele da se ograde od takvih navoda

L'Equipe digao klubove na noge

Šta u PSG-u kažu o "namještenom meču"?

E. Škorić
Teme:

PSG je 3. oktobra u Ligi prvaka pobijedio Crvenu zvezdu sa 6:1, ali taj meč je sada u centru pažnje jer je L'Equipe objavio kako je jedan od čelnika beogradskog kluba uplatio čak pet miliona eura na poraz svog tima od pet golova razlike.

"Veoma smo iznenađeni i revoltirani iznošenjem ovakvih informacija. Ni u jednom trenutku niko od naših funckionera nije razgovarao sa nekim iz Zvezde, a da to nije bilo striktno o organizaciji meča, kao i posjetama i ostalim standardnim protokolima pred mečeve Lige šampiona.

Ističemo da PSG podržava fundamentalne sportske principe, integritet takmičenja i nikada nije vršio radnje koje bi sve to dovele u pitanje", piše u objavi Parižana.

Ranije se i Crvena zvezda oglasia, naglasivši da joj je narušen imidž i želi da se ova priča do kraja završi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi