Ekspresan odgovor Zvezde na optužbe o namještenom meču u Parizu
L'Equipe je objavio kako je pouzdan izvor UEFA-i prijavio da je neko od visokih dužnika Zvezde uložio čak pet miliona eura na poraz svog tima od pet golova razlike, a bilo je 6:1 u tom meču

Žele da UEFA istraži ovaj slučaj do kraja

Ekspresan odgovor Zvezde na optužbe o namještenom meču u Parizu

E. Škorić

L'Equipe je danas objavio kako je UEFA obavijestila francuske vlasti na mogućnost da je meč između PSG-a i Crvene zvezde namješten.

U meču odigranom na Parku prinčeva PSG je slavio sa 6:1 u drugom kolu grupne faze Lige prvaka, ali L'Equipe tvrdi da se sumnja u njegovu regularnost.

Neko je "šapnuo" UEFA-e kako je neko od visokih čelnika Crvene zvezde uložio čak pet miliona eura na poraz svog kluba od PSG-a sa čak pet golova razlike.

Odmah je stigao odgovor iz Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"FK Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen-Crvena zvezda, i umiješanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje. Navodi iz tog teksta mogu nanijeti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine", poručili su iz Zvezde.

"Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umiješanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje", objava je iz tabora srpskog šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi