"Šta više da uradim pa da dobijem poziv u reprezentaciju?"

San nikako da mu se ispuni

"Šta više da uradim pa da dobijem poziv u reprezentaciju?"

A. Čaušević

San skoro svakog fudbalera je da jednog dana zaigra u dresu nacionalnog tima svoje zemlje.

Sa svojih 26 godina Walter Benitez nije više tako mlad, ali obzirom da je golman pred njim je još dosta godina boravka među stativama.

Bez obzira što brani odlično za Nicu još uvijek nije osjetio kako je to braniti za Argentinu te se pita šta da uradi pa da dobije poziv.

"Šta mi fali pa da se priključim reprezentaciji? To trebate pitati selektora. Ja uvijek dajem 100 % kako bi učinio dobre stvari za svoj klub", rekao je Martinez za L'Equipe.

Golman koji je u Francusku stigao iz Quilmesa je kazao kako uopšte nije razgovarao sa selektorom Gaučosa, Lionelom Scalonijem.

"Ne kritikujem nikog. Poštujem odluku selektora, ali možemo dobiti njegovo mišljenje. Naravno da je to razočaravajuće."

Ako je za Bentezu za neku utjehu i posljednji golman koji je s Argentinom bio prvak svijeta legendarni Nery Pumpido je također u 26. godini debitovao za Gaučose.

Top Komentari

dobojan90
Pa jel Benitez ili Martinez???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi