Šta Wojciech Szczesny misli o Miralemu Pjaniću?

Govorio o slobodnjacima bh. veznjaka

Šta Wojciech Szczesny misli o Miralemu Pjaniću?

Midhat Šljivak

Golman Rome Wojciech Szczesny govorio je o utakmici protiv Juventusa koja se igra u Torinu 17. decembra.

Biće to prvi duel Miralema Pjanića protiv nekadašnjeg tima, a poljski golman je govorio o slobodnjacima koje izvodi bh. veznjak i koji često završe u protivničkoj mreži.

"Već sam mu stotinu puta branio slobodnjake na treningu. Kada na pravi način izvede slobodnjak, golman se tu ništa ne pita. Želim mu sve najbolje, sjajan je igrač i prijatelj", rekao je Szczesny.

Dodao je i kako Roma samo razmišlja o Scudettu, a ne o duelu s Juventusom, koji se igra 17. decembra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi razmišljamo o Scudettu. Vratio sam se u Romu kako bih osvojio prvenstvo, ali još mnogo utakmica je do kraja i sve je moguće", istakao je poljski golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti