Marotta: Pjanić možda i nije ispunio očekivanja

Generalni direktor Juventusa

Marotta: Pjanić možda i nije ispunio očekivanja

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prošlog ljeta prešao je iz Rome u Juvetntus.

Mali princ je imao problema sa prilagodbom na igru Stare dame, ali u posljednje vrijeme igra sve bolje.

Upravo tako misli i generalni direktor Juventusa Beppe Marotta koji smatra da Pjanić nije potpuno ispunio očekivanja, ali da se polako diže.

"Mi smo zadovoljni s njim. Ima ljudske i profesionalne kvalitete koji su slični našem klubu. Nije možda imao partije kakve smo očekivali do sada, ali polako se diže. Moramo imati strpljenja s njim, jer je on poseban igrač, ali pridružiti se ekipi kao što je Juventus je veoma teško. To je fudbaler neupitne vrijednosti i sretni smo što ga imamo", rekao je Marotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Pjanić do sada odigrao deset mečeva u Seriji A te pet u Ligi šampiona. U strijelce se upisivao četiri puta te ima isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi