26

Komentari (26)

andi
Kada kažemo nemamo šapu u državi i nemamo ustrojenu državu,odmah si na nišanu režima,A ZAR NIJE ISTINA,režim se u sve mješa,politika nam servira sve,naravno i presjednika i saradnike NS.BIH.takve kriminalne organizacije dovode do toga da može u Bosni biti selektor samo koga politika i trojni sistem podrži,obzirom da je Bošnjake naivne naj lakše navesti i kupiti imamo takve selektore,KAKVE,,poslušnike i ne stručne,kako je mogao godinama SPAHIĆ capiten određivati ko če biti pozvan i ko če igrati,pa zato jer je imao talove sa savezom i par igrača.Kako je Hasgić branio kada je 5 golmana bilo boljih,kako je sad selektor golmana kada 10 trenera ima boljih od njega,kako BEGOVIĆ ne brani kada je momak naj bolji od svih golmana i među 10 u europi,pa logika,,KOGA DOVEDE POLITIKA I SAVEZ TAJ SE I PODRŽAVA,,SLUŠAŠ OSTAJEŠ SELEKTOR pa i ako gubiš,NE SLUŠAŠ,NOGA TI JE PA I AKO POBJEĐUJEŠ,pozive dobivaju polovni igrači koji ni za Bracinu Vrbanjušu ne bi igrali standardno,,ali ulete Tate i menađeri sa po 30 do 50 hiljada eura i svi dobri osim ****ne države i Reprezentacije..MAFIJO SELJAÇKA ZAR NIJE VRIJEME DA VAS POHPSE I OSLOBODE NAROD I NAVIJAČE TAKVE BAGRE I IZDAJNIKA.
bosnjo
vratiti Ibisevica, pa gdje su golovi, dok je igrao Vedo bio nam je prosjek 3-4 gola po utakmici a danas nista
teddy sheringham
Ne igramo protiv Švedske, čak i preskačemo polufinale baraža, zar ne?! Hahahahaha
Dela
Neka nas sj... do kraja ! Ostavka je trebala biti neopoziva...
BH je u rangu sa San Marinom, Luxemburgom, Lihtestajnom, Andorom i Gibraltarom. Izgubit cemo od Finske, Grcke i Italije, baraz 100% necemo proci, dok je Zukanovica u reorezentaciji od reprezentacije BiH nista nema, Zukanovicu budi gospodin i kazi Prosineckom da te ne zove vise, jer nisi ti za reprezentacije.
VelaHavle
Aaaa Ace, jest se zadao... ko poglavica neki, objavljuje samo ekskluzivne teme, o reprezentaciji i sl. Nista drugo, vrhovni poglavar portala. I to samo o selektorima BIH, valjda ce sve tako dok mu se ne ispuni zelja da mu haver bude selektor
zaboti janos
Nemoze on naci nesto sto nemamo a pogotova da igra sa ovim setacima
andi
Pa što ih je pozivao???
OR7
onu noć kad smo izgubili od Jermenije rekao sam da neću više gledati reprezentaciju dok se nešto bitno ne promjeni,nemam ja zivce za njih,izgleda da će to potrajati .....
Mica
ncpolje auka ,cimerot,bajic,hadjic,saric,todorovic.loncar i sunjic.Unutra Hajrovic,vrancic,memisevic,prcic,djumic,demirovic i kodro.
GospodinIzSarajeva
**** vas kodro koji ***** ce nam on
BJB1
Zuti se posro sebi u usta
Laso
Znaci da ćemo nastaviti da igramo loše... Ne znam čime Re ovaj čovjek zaslužio podršku? Njegov uspjeh je prolazak grupe u ligi nacija, a ako se vratimo na tu istu ligu nacija, svako ko je gledao te utakmice koje smo dobili, zna da smo i u tim utakmicama igrali loše, samo je bilo pitanje vremena kada ce nam se desiti ovo sto se upravo desilo. Savez nam je u k...u to je činjenica, ali Prosinecki je kriv sto nam igrači nisu motivisani, što je lako pustio lulica i i ibisevica koji bi nam itekako bili od koristi jer boljih nemamo, najlakše se junaciti bez pokrića... Da ne govorim o svadji sa našim najboljim golmanom. Na kraju, izgledamo totalno bez taktike i discipline, za to također ne može biti kriv savez. Apsolutno ja ne vidim nijedan razlog zašto neko jos uvijek vjeruje Robertu Prosineckom. Neki argument, nešto???
rd07
Pa glipane igraju igrači a igrače preko menadžera i saveza dolaze u repke!
ljiljan
ja se slazem da je igra razocaravajuca, cak i rezultati iz lige nacija su vise plod srece (sj irska tamo imala nevjerovatno bolje statisticke podatke, na grbavici pogodila tri stative, austriju isto jedva na bilinom uzeli) al tesko je u po kvalifikacija nac nekog dobrog trenera, meni niko ne pada na pamet, a i mozda se robi promijeni nakon ovoga
Dobojlija
Dusana Bajevica za predsjednika saveza pa ce se sve kockice poklopiti
bosnjo
potpuno se slazem, nama treba Vedo i Lulic, vratite momke koje ste otjerali
leader_of_wolves
Postovani, njegov ostanak nam znaci da smo najebali i da cemo u ostalim utakmicama jednu remizirati eventualno i tu izgubiti, pored svih tih igraca na prste jedne ruke mozes prebrojati one koji bi dali sve od sebe da pobjedimo, ali nazalost takvih je malo pa da porucim doticnom Treneru ili da mjenja svoj spisak ili da ide u pm. pozdrav!
Dobar,Los,Zao
Znaći good bay Ćarli,Saobraćajac postavlja semafore,fudbaleri krkaju baklave,japrak,sogan dolmu...
zvjezdan10
Znači nam da je rekao nakon tekme čisto precizno i jasno ''Nemamo nikakve šanse da kroz kvalifikacije odemo na EP'' , a dva dana nakon toga ,pošto je povukao ostavku , rekao je ''Imamo šanse i kroz kvalifikacije i kroz baraž'' , dakle Miske je bio u pravu kad je rekao da ne možeš takve kontradiktorne izjave davati.
Zeleni_zub
A nije kontradiktorno da Miske odabere Prosineckog za selektora, pa onda njegov ostanak na klupi naziva cirkusom?
pjanke_1
Bravo Zeleni_zube velika poglavice
zvjezdan10
Zeleni Zubu pametnice , zaposliš radnika ,ne valja ,daš mu otkaz. Šta je sporno tu?
Dobojlija
Nije samo Miske birao selektora
dragonBH
svi znamo da ostanak Zutog nema nikakve veze sa bh fudbalom, on je samo selektor repkle.. Za bh fudbal je odgovoran savez, tekst ti nema veze s mozgom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti