Šta znači imati Ibrahimovića za cimera? "Izbio požar, a tjera me da mu nosim torbu"

Ibra je simbol za kontroverzu

Šta znači imati Ibrahimovića za cimera? "Izbio požar, a tjera me da mu nosim torbu"

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je prepoznatljiv po svom prepotentnom karakteru. Iako je često u centru pažnje zbog kontroverznih i bahatih izjava saigrači ga uglavnom hvale. 

Kako je za cimera imati Ibrahimovića prijesteio se Steven Pienaar koji je sa Šveđaninom bh. korijena dijelio svlačionicu u Ajaxu.

"Moj i Zlatanov krevet je bio spojen. Nije bilo previše prostora. Ponekad me udarao, bez razloga. Nije imao pojma zašto, ali bio je dobar dečko. Često smo igrali igrica na Play Stationu."

"Jednog jutra doktor nas je probudio kada je izbio požar u autobusu. Bilo je tačno ispred našeg prozora. Morali smo uzeti torbe i napustiti sobu."

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Ja sam uzeo torbu, ali je Zlatan rekao: 'Vrati se, moraš ponijeti i moju torbu.' Vratili smo se na spavanje, ali ja nisam mogao spavati", rekao je bivši reprezentativac Južne Afrike.

Ibrahimović je u Ajaxu igrao od 2001. do 2004. nakon čega je otišao u Juventus. Pienaar i Ibrahimović su kao članovi Kopaljinka uzeli dvije titule prvaka, Kup i Superkup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi