16

Komentari (16)

Adohordas
Bgm se ja bojim da nebi isteklo ovih 30 godina dok mi potpisemo ugovor jedan jebbeni
Mackintosh
Kirijasi koji ce kad se operu prljave pare odselit kao klub u Vijetnam i pi*du materinu. Gdje im je i mjesto.
Chico
Napusi nam se kite kirijaske
Starigrad01
Samo Sarajevo.
Qwertz1
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jao a onoliki statusi
Brazuka
Hahahahahazaua na ulicu klošari, na ulicu
nedoni46
Evo citam tvoje komentare i od cca 50ak, nemas ni jedan jedini pozitivan. Garant lezis u dnevnom sa 150kg i svima trazis mane.
pjanke.sa
@nedoni46 ovakvi zive u jednoj sobi. Nema dnevne.
thekupus
U koliko god soba živio, on posjeduje isti broj stadiona kao FK Sarajevo
pjanke.sa
@thekupus isto ko svi ostali u BiH klubovi kvalitetan trening centar. a i veliki europski klubovi. Hebo vas stadion.
thekupus
Ništa onda, igrajte utakmice u trening centru, a ne na gradskom stadionu
pjanke.sa
@thekupus a sto na gradakom stadionu ne pise ime nekog drugog tima preko tribina Istoka, nego samo FK Sarajevo? Jel ima neki razlog?
Edis.zolj
Mozda zato sto je to gradski stadion, na kojem pise ime grada, a ne kluba? Gdje ti vidis da pise FK? Uostalom kad je kosevo napravljeno vi ste jos bili FK Torpedo :)
pjanke.sa
Evo ih jos iz misije rupe izlijecu. De malo pogledaj snimke kad ti je vec daleko Kosevo kad je prazno sta pise na stolicama na Istoku. Evo i tebi banana @Edis.zolj
Edis.zolj
Pa pogledaj ti, vjeruj mi da sam vise puta od tebe bio na pomenutom stadionu, pogledaj fino sta pise na istoku, pise Sarajevo, sto je logično jer je gradski stadion.Hajde mozda vam se smiliju pa vam daju najam za 15 godina :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.