FK Sarajevo potvrdio: Usaglašen nacrt ugovora o stadionu Koševo

Do kraja aprila bi se sve trebalo riješiti

FK Sarajevo potvrdio: Usaglašen nacrt ugovora o stadionu Koševo

M. Šljivak

Stadion "Asim Ferhatović Hase" do kraja mjeseca će biti zvanično pripasti FK Sarajevo.

FK Sarajevo i Općina Centar postigli su dogovor o zakupu stadiona, a na jučerašnjem sastanku između direKtorice kluba Sabrine Buljubašić i administacije Općine Centar na čelu sa načelnikom Srđanom Mandićem, definisan je i usaglašen nacrt ugovora o dogoročnom zakupu koji će biti verifikovan na tematskoj sjednici Općinskog vijeća.

Nakon što nacrt ugovora bude izglasan na sjednici Općinskog vijeća, sve stavke će, prema navodima iz FK Sarajevo, biti predstavljene javnosti.

Iz tabora aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine zahvalili su načelniku Općine Centar Srđanu Mandiću i njegovoj administraciji na razumijevanju i spremnosti da se problematima Olimpijskog stadiona riješi u najboljem interesu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Divno. Idemo sada polako u renoviranje i pripremu za kategoriju 5-6 hihihi
12 1
south
naviklo na poklone i otimacine kroz citavu historiju od nastanka do danas
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi