8

Komentari (8)

south
naviklo na poklone i otimacine kroz citavu historiju od nastanka do danas
Tito1
Po tvom jadnom komentaru vidim da su ti bliži korjeni (dedo ili babo) šljegli u Sarajevo pa ne znaš osnovne stvari. Stadion je do 1958 bio u vlasništvu FK Sarajevo.
BordoBijeli
@south Pojma ti nemas,stadion je uvijek bio nas samo sto je nakda bio nepravddno oduzet.Ovo je uvijek bio i ostat ce nas dom,a sada je i na papiru nas.Zapitas li se nekada odakle vama Grbavica i ko vam je renovirao?Tebi draze da bude u rukama lopova iz SDA nego nas?
Bordobjeli
Sretan 100 rođendan!!!!!
Ajax11
Odlicno, sada ce investori da stadion naprave je sve u njemu i oko njega se moze unovciti! Odlicna stvar jer se dobija i super stadion za cijelu BiH
blacky
Nema smisla sta rade pa kone slave 100 god hahahahha
BordoBijeli
Super!Sada je nas!Zapamtite,ovaj stadion ce za 2-3 godine biti najmoderniji u BiH i jedan od najbolji u regionu.Sto prije poceti sa renoviranjem!
pjanke.sa
Divno. Idemo sada polako u renoviranje i pripremu za kategoriju 5-6 hihihi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.