Sve se može kad se hoće: Petoligaš iz BiH će uskoro utakmice igrati pod reflektorima
FOTO: NK Željezničar Jelovče Selo/facebook

Velik trenutak za niželigaša

Sve se može kad se hoće: Petoligaš iz BiH će uskoro utakmice igrati pod reflektorima

H. Zilić

Fudbalski klubovi iz BiH koji igraju u nižim ligama često se mogu pohvaliti sa izuzetno dobrom infrastrukturom.

Jedan u nizu takvih klubova je i Željezničar Jelovče Selo koji se takmiči u Drugoj ligi TK-a, dakle u pitanju je peti rang takmičenja na fudbalskoj priamidi u Bosni i Hercegovini.

Pomenuti klub će uskokro dobiti reflektore na svom stadionu, a već su stigli betonski stubovi dužine 12 metara.

🎊 Stigli su i betonski stubovi (8 komada) za postavljanje reflektora na našem stadionu. Dužina stubova 12 metara. Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu akciju. 🎊 💙💙

Posted by NK "Željezničar" Jelovče Selo on Tuesday, October 26, 2021

Željezničar će tako postati još jedan u nizu niželigaša koji ozibljno radi na svom stadionu, a i travnjak je u vrlo dobrom stanju, tako da je i jedan od detalja na njihovom fudbalskog domu kojim se mogu ponosno pohvaliti.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Većina klubova iz višeg ranga im može da zavidi, a i dokaz su da se može kad se hoće, ima plan, ljubav i podrška prema klubu.

Inače, Željezničar Jelovče selo je vodeći tim Druge lige Tuzlanskog kantona - Sjever sa 25 bodova u deset utakmica, a klub dolazi iz blizine Gradačca.

Top Komentari

Maxi
Travnjak u vrlo dobrom stanju hahaha, a teren 80-40m, ali sve pohvale za ovu akciju.
10 0
fukaraslana
Dovedite ovoga naseg gradonacelnika Jasmina Imamovica neka sta nauci pa mi nemamo travnatog terena za treniranje a da nepricamo o reflektorima . BRUKA za grad nas Tutlu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi