12

Komentari (12)

user1645542825
Idemo FK Željezničar,uz nova pojačanja na TOP 4.
pjanke.sa
Mozete samo u iftaraki top vi sa vasim pojacanjima
pjanke.sa
tip
Nije moguce da reflektori nisi mogli unazad, da ovako ne presjecaju tribinu. Sta vidi onaj ko bude iza reflektora ciji je precnik u tom podrucju oko 3m? Da li je mogao izaci recimo pri zadnja dva gornja reda tribine? Dobilo bi se puno mjesta vise. Dobronamjerno pisem bez da umanjim dosadasnja ulaganja i trud.
C.Banks
A džaba je sad govorit prijatelju kad je sve nakaradno rađeno, pa i ovo. Ali i ovo je prelijepo kakvo ie bilo kad sam iza rata dolazio bilo je blato iza gola, brijeg od zemlje. A ova velika tribina bila penzionerska od drveta. Šuti ovo je ko bombona jedva čekam da odem na stadion, nisam od utakmice sa Zrinjskim kad amo 1:0 dobili
pjanke.sa
Mogli su ga staviti i u vrh tribine ako je vec morao da probija tribinu jer nije njihova zemlja iza. Bilo je jos rjesenja, ali eto „braaata pusti bola“ lako cemo mi to. I ovako ispadne.
Ecosport
@tip ma buraz, treba napunit stadion tako da nekom zasmeta reflektor. Navijacka tribina je do pola puna, nikad ne bude prepuna. Meni je problem što se dio reflektora može srušiti na navijače u slučaju vjetra i slično, a ne zbog toga što će eventualno nekom zakloniti pogled.
Milos1312
Kako ovi stubovi izgledaju neprofesionalno, mogao se kupit jos dio da se pomjeri pomocni teren 20,30 metara nazad. Ali nadam se da ce se to nekad rijesit
En1s
Mostarac94
Moja TV nazalost
En1s
Imal neki sajt posto nemam taj kanal?
starmac
Rođeni!Od prve minute agresivno i nedat im da dišu.GOLOVA HOĆEMO.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.