15

Komentari (15)

zilan66
Pa godinama nasi izvodzaci postavljaju asfalt ovako i kradu nas i drzavu.
pjanke.sa
NSBiH rezirala smijuriju opet. Satro oni izasli i izmjerili hahahaahaha joj cirkusaaaaaa. Moramo ih bojkotovati nekako ljudi moji ja ne znam sta cekamo
senja
Nisu oni izašli i izmjerili, nego nadzorni organ, tele jedno. Kako ti i piše.
Tucce
**** ih onaj ko ih je angažovao.Treba to pod hitno potjerati.
Ljacmu1
Džemil Šoše je već pobjegao
Zaccheroni
Beton beton samo beton
Chico
Hahahahaha sta im radi Pico Zeljkovic. Ali neka, Sose i Husic su s njim sjedili i dogovarali osvajanje KUPA. Sad nek zenju sta su i posijali. Ne bi me cudilo da podrska utakmici protiv Rusije bude uslov da se teren postavi.
Mostarac94
Placamo teren u Gabeli a gubimo lovu jer se ne igra na nasem terenu, sve treba fino od saveza lovu trazit
pjanke.sa
Za probijen rok i sve troskove koje je probijeno rok uzrokovao, ja se nadam da ce svi klubovi traziti pare od NSBiH. Ako su pametni.
Ljacmu1
Tako je to kada diletanti preglasavaju sposobne ljude. Nikada Hasić ne bi nasjeo na ovu priču jer kao iskusan bizninsmen zna gdje vrag spava.
zilan66
Hasicu vracaj se ode sve u tri p.materine.
MisterX
hihihihi s**** nas Vico ko djecu
Uranija
Ili nas ipak u ovoj situaciji s**** izvođač radova koji je htio da ukrade par cm. Hihihihihihih jbt vico a ti njega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.