Stakić i Dujaković pojačali Metalleghe BSI

Žele u Premijer ligu BiH

Stakić i Dujaković pojačali Metalleghe BSI

Metalleghe BSI naredne sezone želi izboriti plasman u elitni rang bh. nogometa, a novi igrači koji će pomoći na tom putu su Dragoslav Stakić i Siniša Dujaković. 

Iskusni 29-godišnji Stakić u redove tima iz Jajca dolazi iz Podgrmeča i tokom dosadašnje karijere igrao je još za Rudar Prijedor, Rudar Velenje i Borac iz Banja Luke.

Dujaković, koji se najbolje snalazi na desnom beku, karijeru je počeo u Kozari, a za Metalleghe će nastupati kao posuđen igrač Borca. 

"Radi se o iskusnim igračima koji će donijeti kvalitet našem timu. Očekujem da se brzo uklope u naš ritam rada i treniranja. Atmosfera u ekipi je odlična, radimo prema predviđenom programu i svi željno iščekujemo prvu kontrolnu utakmicu u Prijedoru", izjavio je trener Nermin Bašić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, Metalleghe BSI u ovom prijelaznom roku su pojačali Faris Fejzić, Amil Dilberović, Ersan Rovčanin, Dragoslav Stakić, Siniša Dujaković, Armin Helvida, Valentino Gavrić, Nebojša Popović, Ognjen Radulović, Lazar Vulić i Rijad Pljevljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.