'Stakleni' Mkhitaryan: Armenac opet povrijeđen

Nikako mu se ne da

'Stakleni' Mkhitaryan: Armenac opet povrijeđen

Armenac Henrikh Mkhitaryan ponovo je povrijeđen. 

On je već odavno stekao reputaciju jednog od fudbalera koji su više van stroja nego u njemu, a to je dokazao i novom ozljedom mišića.

Roma rijetko kada može računati na njegove usluge, a tako će biti i u narednom periodu. Za sada se ne zna koliko tačno.

On je uspio upisati samo 11 utakmica za Romu otkad je došao ljetos iz Arsenala te je upisao tri pogotka uz dvije asistencije.

Nije započeo nijednu utakmicu već mjesec dana zbog slične povrede koju je ponovo zadobio. Nedavno se oporavio od slične povrede, ali je tokom utakmice protiv Torina ponovo osjetio bol i morat će pauzirati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U saopćenju se navodi da mu je dijagnosticiran bol u lijevom bedru i kako će trebati uraditi još nekoliko testova da se utvrdi koliko je problem zaravo opasan i ozbiljan.

Inače, ranije je patio od boli u desnom bedru, pa se ovo može tretirati i kao nova ozlijeda, iako je u pitanju slična kao prošla.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi