Totti postaje menadžer, zastupat će igrača kojeg svi žele na Apeninima

Legenda Rome ima novi posao

Totti postaje menadžer, zastupat će igrača kojeg svi žele na Apeninima

A. Čaušević

Francesco Totti se nije dugo zadržao u Romi nakon što je u ljeto 2017. godine okačio kopačke o klin. 

Poslije odlaska u penziju Totti je jedno vrijeme bio direktor Rome, ali je s te pozicije odstupio sredinom 2019. godine jer je njegova riječ bila nevažna prilikom donošenja bitnih odluka za rimski klub.

Šest mjeseci kasnije legendarni fudbaler ima novu zanimaciju, postao je fudbalski menadžer, tačnije vlasnik jedne od agencija za skauting igrača.

Mediji u Italiji pišu kako će Tottijev prvi veliki posao biti zastupanje Federica Chiese, igrača kojeg žele cijeli Apenini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chiesa je jedan od najtalentovanijih igrača italijanskog fudbala i trenutno prolazi kroz turbulentan period po pitanju produženja ugovora sa Fiorentinom.

Totti je već ranije dogovorio da u budućnosti zastupa Sebastiana Esposita, mladog i izuzetno talentovanog napadača Intera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije