Stam kandidat za klupu Swanseaja?

Bivši holandski fudbaler

Stam kandidat za klupu Swanseaja?

Proslavljeni holandski fudbaler Jaap Stam jedan je od kandidata za upražnjenu klupu Swanseaja. 

Nakon što je Swansea uručio otkaz Bobu Bradleyu, sve više se špekuliše o tome ko bi mogao biti novi trener engleskog kluba. Uz Ryana Giggsa, čije se ime spominjalo proteklih dana, kao mogući nasljednik se nameće i Jaap Stam. 

Iako se čini da bi navijači voljeli da lokalna legenda Ryan Giggs preuzme kormilo, Stam je s druge strane već dokazani trener i želja je dijela uprave koji bi privremeno rješenje. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, uzimajući u obzir je Stam trenutno treći sa Readingom u Championshipu i na putu ka elitnom rangu, pitanje je koliko je zainteresovan da preuzme ekipu koja je pred ispadanjem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi