Standardni član šampionske generacije Leicestera danas ne može da nađe klub

Dotakao je samo dno

Standardni član šampionske generacije Leicestera danas ne može da nađe klub

S. Grebović

Danny Drinkwater važi za jednog od onih ljudi koji su prešli put od trnja do zvijezda i nazad.

Ovaj 29-godišnji fudbaler i nekadašnji i engleski reprezentativac, našao se u velikom problemu.

Nakon fenomenalnih partija u dresu Lisica uslijedio je transfer u Chelsea u kojem se nije naigrao. Sreću je potražio u Burnleyju, u koji je stigao na posudbu, da bi mu klub sa Turf Moora uručio otkaz čak šest mjeseci prije isteka ugovora.

Tekuće sezone u Premijer ligi odigrao samo 59 minuta i još 90 u Liga Kupu kada je trećeligaš Sunderland eliminisao njegov Burnley. Englez je proživio pravu dramu u jednom noćnom klubu kada ga je prebila šestočlana grupa mladića u Manchesteru.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U tom incidentu ozbiljno je stradao, jer je povrijedio zglob zbog čega je morao na višemjesečnu pauzu.

Britanski mediji pišu da Aston Villa pokazuje interesovanje za njegov angažman, jer su im hitno potrebna pojačanja budući da su ostali bez dva vrlo bitna igrača u nastavku prvenstva, a radi se o Weselyom i i Jacku Grealishu.

Top Komentari

Konj konjski
Ma ja jadnik nema marke u dzepu,frizider prazan,djeca gladna.Da je meni doaknut ovo njegovo dno
5 0
SA7
Gluposti momak je danas potiso za Aston Villu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi