Juventus dobio dvije ponude za Demirala
Foto - EPA

Mladi defanzivac odlazi?

Juventus dobio dvije ponude za Demirala

Midhat Šljivak

Torinski Juventus dobio je dvije zaista odlične ponude za turskog defanzivca Meriha Demirala.

Kako tvrdi ugledn novinar Gianluca Di Marzio, službene ponude za 21-godišnjeg defanzivca poslale su ekipe Leicestera i Borussije iz Dortmunda.

Ponuda engleskog Leicestera je nešto manja. Iznosi 30 miliona eura, dok tim iz Dortmunda nudi deset miliona eura više.

Ponuda Borussije je svakako ta koju bi Juventus mogao da prihvati, a ostaje nam da vidimo hoće li se to na kraju desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Demiral ove sezone ne igra previše. Nastupio je u samo pet utakmica i to nikako ne zadovoljava mladog turskog fudbalera koji je ljetos stigao iz Sassuola za 18 miliona eura.

Zainteresovane strane su na čekanju, a posljednju riječ će imati italijanski prvak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi