10

Komentari (10)

VelaHavle
Igrao je on i kod svojih u Lukavici. Znaci za sva 4 sarajevska tima. Samo sto to portal osimosim.ba mudro prescucuje
bosanac
vedo eo poruka za tb
Edin Merlin
Kurac od igraca bio i ostao !
Bulwyf
Jebem ti po familije picko jedna vidjeces ti sta ces dozivjeti
casimiro
Do juce je pricao sve najbolje o zrinjskom.zapinjao kao nikad na grbavici,trcao Blažu u zagrljaj na toj istoj utakmici,slavio titulu kao da je ponikao u zrinjsko zajedno sa Bekricem.To je sve ok,profesionalizam,gdje su pare tu ste vi.Sto je i logicno,i tako je svigdje u svijetu.Sve kontamo,sve je u redu.Samo nemoj srati,igraj i suti.Eto mi smo telad!
Romario 77
Ma momak je korektno govorio. Istina malo ublazava pricu oko Sarajeva jer je bio pravi pitar to znaju koji su trenirali s njim i nacin kako je otisao u Zelju al haj sad nema veze. Covjek je je uvijek bio borben i borio se e sad ako je ovo isti a da su mu to radili u Zelji nije OK.
hdhdui
Doso momak u Zrinjski da vidi sta je titula nece je jos dugo vidit na grbavici
niko nikovic
ljeto 2015 - Odović ga otjerao, januar 2016 - Mulalić ga vratio, ljeto 2016 Kostić ga otjerao (trenirao sa juniorima), smjene Kostića - Petrović ga vratio, januar 2018 - Adžem ga otjerao.Kakav cirkusant ???
milivoje
Adzem ga nije otjerao,nego ublehas,kao i u vrijeme Kostica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti