Stanić se pita: Kako će meni moji iz Željezničara oprostiti ovaj transfer?
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Našalio se zbog dolaska Mujakića

Stanić se pita: Kako će meni moji iz Željezničara oprostiti ovaj transfer?

Velike zasluge za to što je Nihad Mujakić došao u Hajduk pripadaju Mariju Staniću.

Mladi bh. fudbaler je ujedno prvo pojačanje nove garniture vodstva na Poljudu u kojoj je uostalom i ovaj Sarajlija, a na temu transfera Stanić nije propustio priliku da se našali.

Poznato je kako je Stanić karijeru počeo u Željezničaru, ljutom rivalu Mujakićevog matičnog kluba Sarajeva...

"Kako će meni ovi moji iz Želje oprostit što sam prvi transfer u Hajduku napravio baš iz Sarajeva?!", našalio se Stanić koji u splitskom klubu obnaša funkciju savjetnika za sportsku politiku.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mujakić je, podsjetimo, u Hajduk došao na posudbu iz Kortrijka. Na Poljudu bi se trebao zadržati u narednih godinu i pol, a ukoliko opravda povjerenje, moguće je i da njegov ugovor bude otkupljen.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Orhan
Koji vrag ŽELJO ima s tim?!?!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi