Stanišić: U Veliku Obarsku idemo po pobjedu

Predsjednik Zvijezde 09 za SportSport.ba

Stanišić: U Veliku Obarsku idemo po pobjedu

M. Jakovljević

Ovog vikenda očekuje nas nekoliko uzbudljivih utakmica u okviru 22. kola Prve lige RS.

Ekipa Mladosti iz Velike Obarske na domaćem terenu dočekuje Zvijezdu 98 iz Etno sela Stanišići. Ova utakmica i nema neki rezultatski značaj jer su obje ekipe već osigurale učešće u doigravanju za ulazak u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Mi smo naš cilj davno ostvarili. Izborili smo plasman među šest najboljih tako da smo još u igri za plasman u elitu BiH. To je bio prioritet, a drugi cilj je bio afirmacija mladih igrača, i taj cilj je sproveden. Ja se zahvaljujem u ime uprave, svim fudbalerima, stručnom  štabu i navijačima što su svi oni dali doprinos ovom uspjehu. Na utakmicu u Velikoj Obarskoj ulazimo sa željom da slavimo kako bi u međusobnom susretu bili uspješniji. Uglavnom na svaki susret mi ulazimo sa željom da pobijedimo", rekao je predsjednik Zvijezde 09, Boris Stanišić.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi