10

Komentari (10)

Adnanos
Mi smo lose igrali i protiv lienchetensteina i da im nismo dali one golove na kraju dali bi oni sami sebi bar dva gola radi reda radi posto su navikli primat po 5 i vise. Nismo ni jednu utakmicu dobro odigrali sem one u Italiji. I oni dvaestak minuta protiv Grcke sto smo kasnije zivu glavu vadili i spasavali nerijeseno. Treba zutog izbacit dok jos uvijek sanse imamo.
teddy sheringham
Ima li ikad igdje da se mi ne moramo negdje uvijek vaditi, igrati pod imperativom da sve do kraja moramo pobijediti i da uvijek, ali baš uvijek ovisimo o drugima?! Plus ova priča da je ključna protiv Finske, a ni Armeniju nisu pobijedili!!
Ako budemo protiv Armenije i nerjeseno igrali, onda komotno mozemo reci da su za nas kvalifikacije zavrsene.
sloboda1919tz
za nas su one vec zavrsene
ZoLovernj
Biće još kvalifikacija, bitno je učestvovat, svakako su svi navikli gledati velika takmičenja samo na tv-u hahahahaha još Spaho kad pusti svoj glas... Hagaha trpaajte eskimi glupu bih...
edinho
Jebem ja reprezentaciju koja posle pet kola izgubi skoro sve sanse za prolazak.
Benjamingst
Nadam se da ce momci sva***i ozbiljno protiv Armenije da pobjede u Nedelju. Finska zna sta radi, uzima bodove gdje smo mi trebali da uzimamo a ne da gubimo. Ali, Finaka protiv Italije nema sta da izgubi I poraz od njiha imaju prednost nad nama uz nasu pobjedu u Armenij... 12 oni 10 mi. Jel u Zenici Finci se igrati na kontre 100% znaju oni da sve zavisi od Dzeke i Pjanica ako tu oni uzmu bod mi smo svoje zavrsili ako pobjedimo onda je na nama da zadnje 3 utakmice odigramo muski uzeti od 9, 7 bodova I ta Finska ne pobjedi Grke u Grckoj. Nista nije gotovo ima jos 5 utakmica svasta se moze desiti u nasoj grupi za to 2 mjesto... Finci nece uzeti od 15 vise 7 bodova... do kraja.
dadopd
Da makar Azuri uzmu bod fincima.
F_C_Bracelona_
Kad seronje prokockaše čistu pobjedu nad Grčkom.
Adnanos
Treba pobijedit sve do kraja i nece biti problema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.