Stanojević majicom provocirao komšije s Grbavice

Nije igrao, ali je majicom digao Koševo na noge

Stanojević majicom provocirao komšije s Grbavice

Utakmica na Koševu u kojoj je Sarajevo savladalo Zvijezdu 09 i osvojilo titulu ostat će upamćena, kao i majica koju je nosio Miloš Stanojević.

Stanojević je nedavno zadobio povredu oka, zbog čega je podvrgnut i operaciji, no svejedno današnja utakmica protiv Zvijezde 09 nije mogla proteći bez njega.

Srbijanski vezista nije mogao pomoći svojim saigračima s terena, ali je to uradio s tribina, uključujući i onu na kojoj su bili smješteni navijači. Tokom prvog poluvremena se Stanojević popeo na 'šipku', zapalio baklju i poveo navijanje na oduševljenje svih pristunih na stadionu.

Veliku pažnju Stanojević je privukao i majicom koju je obukao na Koševu. Naime, na majici je pisalo "Halalolsun", a krasio ju je lik Mirze Bećirspahića, koji je na jednoj od sjednica Skupštine FK Željezničar, kao član iste, poručio da se "titule nisu halalili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Ragnar23
Ne vadi ga Milošeeeeeeeeeee.... Hahahahahahahha!!!!!
14 0
milivoje
Jebat će vas Mirza ubrzo,inshallah
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi