Stanojević: Moram se još naviknuti na naočale

Sretan zbog tri boda

Stanojević: Moram se još naviknuti na naočale

Sarajevo je na stadionu "Asim Ferhatović Hase" savladalo Čelik u 13. kolu Premijer lige BiH.

Od 57. minute gosti iz Zenice igrali su s igračem manje zbog isključenja Perišića, a Sarajevo je to u nastavku znalo iskoristiti i postići dva pogotka za konačnih 2:0.

Priliku za igru u večerašnjem meču dobio je i Miloš Stanojević koji se polako vraća u formu koja ga je krasila tokom prošle sezone.

"Jako teška utakmica iza nas. Poslije reprezentativne pauze malo smo jače radili, kod nekih igrača koji su imali te obaveze se osjetio i umor, ali najvažnije je da smo slavili i da nastavimo ovako. Vrlo važna tri boda za nas", izjavio je Stanojević nakon utakmice za SportSport.ba, pa se osvrnuo na svoju igru.

"Ušao sam u igru, polako, trebat će mi još sigurno malo vremena da se naviknem na te naočale i dobijem orijentaciju u igri. Mislim da će to ići sve bolje i bolje", dodao je vezni fudbaler Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Strijelci za Sarajevo u utakmici protiv Čelika bili su Amar Rahmanović i Mersudin Ahmetović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Jarane ziku mu djozluka kao teleskop, ovaj umjesto jedne vidi 3 lopte
7 40
milivoje
Pravi KIKLOP
5 38

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi