Stanojević žestoko odgovorio Lennonu: Budi sretan što ja nisam igrao, bilo bi još gore!

Trener Celtica se požalio nakon revanša

Stanojević žestoko odgovorio Lennonu: Budi sretan što ja nisam igrao, bilo bi još gore!

S. Mlaćo

Celtic je sinoć savladao Sarajevo u revanšu 2:1, te tako sa ukupnih 5:2 prošao dalje.

Bordo tim je pružio kvalitetnu partiju i časno se oprostio od Lige prvaka.

Trener Celtica Neil Lennon nakon utakmice istakao je zadovoljstvo viđenim, no kritikovao je nogometaše Sarajeva.

Istakao je da su zaslužili crveni karton.

"Bili su pomalo 'poljoprivredni', u majmanju ruku. Barem jedan od njih je zaslužio crveni karton... Na ovom nivou sudije ponekad vide igru malo drugačije nego mi. To je ono što sam ja naučio. Najbolje je ne govoriti ništa", kazao je Lennon, te dodao.

"Posljednje što želite na ovom nivou su povrede koje prouzrokuju duge pauze... Sutra će moji igrači imati pokoju modricu, ali nadam se da neće biti ništa značajno.... Bilo je jako važno da igrači ostanu mirni jer disciplina je važan faktor i ne želimo da izgubimo nekoga za predstojeće utakmice".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Srbijanski veznjak Miloš Stanojević zbog povrede propustio je ovaj meč, no odlučio je za hotsport.rs.prokomentarisati izjavu Lennona.

"I ja sam gledao meč o kome gospodin Lennon govori. Neka bude srećan što ja nisam igrao, bilo bi još gore po njegove igrače. Fudbal je muška igra u kojoj su dueli sastavni dio. Ukoliko ne žele da imaju modrice, neka igraju šah ili čovječe ne ljuti se, očigledno su previše meki za fudbal", kazao je Stanojević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kemoo
jao da si ti bio primili bi jos 5 mamu ti jebem pedersku
0 29
Fce
Haha bravo momcino dobro si mu rekao fudbal je muska igra nije za pedere celtica
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi