Stara dama u novom šopingu: Ogromna ponuda za Jamesa?
Foto: EPA

Nude 85 miliona eura

Stara dama u novom šopingu: Ogromna ponuda za Jamesa?

Midhat Šljivak

Italijanski prvak Juventus spremio je još jedan ogroman transfer.

Kako navode španski mediji, Stara dama sprema ponudu za ofanzivca Real Madrida Jamesa Rodrigueza, a za njegove usluge su navodno spremni izdvojiti čak 85 miliona eura.

James se već dugo povezuje sa odlaskom iz Reala. Povezuje se s mnogobrojnim ekipama, a Bianconeri su navodno spremni izdvojiti čitavih 85 miliona eura.

Pored ekipe iz Torina, James se povezuje s PSG-om i Chelseajem, ali konkretnih razgovora nikad nije bilo.

Ipak, trener Kraljeva Zidane Zidane je najavio kako Kolumbijac nije na prodaju, ali s obzirom na visinu ponude, rukovodstvo ekipe iz Madrida će dobro razmisliti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovog ljeta je Juventus napravio najveće transfere u Evropi. Prodali su Paula Pogbu Manchester Unitedu za 104 miliona eura, a doveli su Gonzala Higuaina za 94, pa bi ih još jedan sličan transfer ponovo gurnuo prema vrhu najvećih potrošača u svijetu fudbala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi