Starčević: Siguran sam da ćemo odigrati dobar meč

Zmajići dočekuju Irsku

Starčević: Siguran sam da ćemo odigrati dobar meč

H. Zilić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine do 21 godine sutra očekuje kvalifikacioni meč protiv Repoublike Irske u trening kampu NFSBiH u Zenici.

Selektor Slobodan Starčević ističe da je ekipa spremna za pomenuti duel.

"Pripreme su protekle u najboljem redu i dobroj atmosferi. Nažalost, zbog korona virusa nisu tu trener Mario Ivanković i igrač Belmin Mešinović, tako da nismo u punom kapacitetu. Međutim, imamo dovoljno igrača da odgovorimo zadatku koji je pred nama", rekao je Starčević, a zatim dodao:

"Gledali smo posljednje utakmice Republike Irske, znamo na koji način igraju i koji su njihovi kvaliteti. Promijenili su nekoliko igrača u odnosu na junske utakmice, ali imamo dovoljno informacija o njima i siguran sam da ćemo se postaviti na najbolji način, odigrati dobar meč i, nadam se, doći do pobjede."

Utakmica u Trening centu počinje sutra u 16:30 sati, ameč će biti odgiran bez prisustva gledalaca.

Top Komentari

poklopac77
Ima li gdje prenosa
1 0
Ecosport
I ti si Slobodane upao u politiku. Pogazio si svoja ranija stajališta.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi