Da li smo gledali istu utakmicu: Starčević prezadovoljan igrom svojih izabranika
FOTO: D. Kurbegović

Zmajići poraženi od Irske

Da li smo gledali istu utakmicu: Starčević prezadovoljan igrom svojih izabranika

H. Zilić

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Irske rzeultatom 0:2 u utakmici kvalifikacija za EURO.

Iako smo poraženi, nakon meča selektor Starčević je rekao kako je zadovoljan odnosom igrača na terenu i da protiv Švedske u narednom meču idemo na pozitivan rezultat.

"Odigrali smo korektnu utakmicu. Primili smo nesretan gol iz penala kojeg nismo trebali napraviti. Brine me malo naša slaba igra na protivničkoj polovini, jer nismo nijednom ozbiljno šutirali na gol. Da bi pobijedili trebaju vam golovi. Opet, raduje me odnos igrača prema ovom dresu", rekao je Starčević, a zatim nastavo:

"U svaku utakmicu ulazimo da trijumfujemo. Već smo skautirali Švedsku, koja je kvalitetnija od Irske, ali raduje me da je većina igrača odgovorila na najbolji mogući način. Ne bojimo se Šveđana, nismo se plašili ni Belgije, ni Njemačke."

O Azuru Aljkanoviću koji brani u sjajnoj formi, ali nije bio u planu za današnju utkamicu?

" Mi smo odlučili da to tako bude. Pored Aljkanovića imamo još tri golmana i možemo biti ponosni na njih."

Top Komentari

Matic
Normalno da je prezadovoljan kad je postavljen kao i mnogi izdajnici da unistavaju sve sto ima veze sa drzavom BiH
21 0
Lewa_9
jhebem onog ko je postavio ovog idiota.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi