Starčević kandidat za selektora mlade reprezentacije BiH!

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Starčević kandidat za selektora mlade reprezentacije BiH!

E. Čaušević

Mjesto selektora mlade reprezentacije BiH trenutno je upražnjeno nakon što je Vinko Marinović podnio ostavku.

Marinović je odlučio da prihvati poziv FK Sarajevo i uskoro će biti zvanično predstavljen u bordo klubu. Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto selektora mlade reprezentacije BiH.

Danas je održana sjednica IO FS Republike Srpske, a kako je SportSport.ba jučer najavio FSRS je za novog selektora predložio Slobodana Starčevića koji se tako istakao kao glavni kandidat.

Također, FSRS je za trenera golmana, odnosno još jednog člana stručnog štaba, predložio Zorana Sofrenića koji u Radniku iz Bijeljine upravo sarađuje sa Starčevićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko Starčević bude izabran za novog selektora mlade reprezentacije onda će napustiti Radnik jer istovremeno ne može voditi klub i reprezentaciju.

Podsjetimo, Starčević će gotovo sigurno biti i izabran za novog selektora s obzirom da je nepisano pravilo da na ovu funkciju dolazi kandidat kojeg predloži FSRS.

Top Komentari

Terminator
Sretno mu bilo,možda nešto i napravi.
1 0
starmac
Dokaz,kakva nam je država i savez u njoj.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi