Starčević: Pobjeda Širokog Brijega je mogla biti i veća

Težak poraz Krupe

Starčević: Pobjeda Širokog Brijega je mogla biti i veća

Samir Mlaćo

Iako su njihove misli okrenute prvom susretu finala Kupa protiv u srijedu protiv Željezničara, u FK Krupa sigurno nisu očekivali da će u Širokom Brijegu doživjeti pravu blamažu.

Pet lopti iza leđa golmana Fejzića, te još veliki broj prilika za domaće rezime je jučerašnjeg meča na Pecari. Slobodan Starčević je bio sasvim jasan nakon meča.

"Čestitam kolegi Ćoriću i Širokom Brijegu, a mi smo ovdje došli sa ciljem da kvalitetne igrače što imamo rasteretimo lige i sve skoncentrišemo na Kup. Sličan pristup je bio u Bijeljini, gdje smo odigrali jednu bolju utakmicu nego ovu. U jednom trenutku je to išlo ka katastrofi, a pobjeda domaćina je mogla biti i veća. Nadam se da ćemo iz ovakvih utakmica izvući pouke i da nećemo praviti ovako teške poraze", istakao je Starčević.

Krup prvi meč finaal Kupa BiH igra u srijedu na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi