Starčević pred Velež: Dobro smo radili

Radnik na svom terenu dočekuje Mostarce

Starčević pred Velež: Dobro smo radili

Ekipa Radnika nakon ubjedljive pobjede nad Mladosti u prošlom kolu, u okviru 18. kola PL BiH dočekuje tim Veleža.

Ovaj meč se igra u nedjelju od 13:00 sati, a danas su ga najavili trener i kapiten FK Radnik - Slobodan Starčević i Velibor Đurić.

"Raduje nas da je priprema za utakmicu protiv Veleža protekla u dobroj atmosferi, a sve zahvaljujući veoma dobroj igri protiv Mladosti, efikasnoj igri. Još jedna činjenica da nemamo povrijeđenih i kartoniranih je doprinijela tome da smo u ovoj sedmici dobro radili", istakao je Starčević, pa nastavio:

"U svakom slučaju naš sljedeći protivnik je klub sa tradicijom u bh. fudbalu, klub koji je dao dosta velikana bh. fudbala. To možda sada nije rezultatski pokriveno, ali to je ekipa koja veoma kvalitetno igra pogotovo protiv timova iz vrha, mi smo svjesni tih činjenica i u tom svjetlu smo se i spremali za ovu utakmicu. Mislim da možemo nošeni entuzijazom od prethodne utakmice, za zahvaljujući našem kvalitetu i iskustvu ovu dobru atmosferu prenijeti i na samu utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, u goste nam dolazi čvrsta i dobro organizovana ekipa Veleža, koja u svojim redovima ima nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača, pogotovo prema naprijed... Silno smo motivisani i vjerujem da ćemo uz maksimalnu volju, želju i htijenje osvojito nova tri boda koja će nas zadržati pri vrhu tabele", dodao je Đurić.

Top Komentari

nijepoznat
gazi Federalce iz Vrapcica
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi